Tilde Sjövall

Ordförande

Pluggar: Civilingenjör Medicinsk Teknik

Info:Hej! Mitt namn är Tilde och kommer från Nora/Örebro. Jag flyttade till Linköping 2022 för att börja plugga till civilingenjör i medicinsk teknik och hittade LARK rätt så direkt när jag började plugga. Jag började rida när jag var 9 år och sen dess har hästar och stallet varit en stor del av mitt liv. Detta blir mitt andra år i styrelsen då jag satt som ridlektion förra året och jag tyckte det va så himla kul så jag behövde vara kvar minst ett år till! Har ni några frågor gällande LARK får ni gärna höra av er. Hoppas vi ses i stallet och på våra aktiviteter!

Mail: ordf@lark.nu

Sara Åqvist

Vice Ordförande

Pluggar: Civilekonomi

Info:

Mail: sekreterare@lark.nu

Linn Johansson

Kassör

Pluggar: Politisk kandidat och Språkvetenskap

Info:

Mail: kassor@lark.nu

Robin Reichenberger

Ridlektion

Pluggar: Lärare F-3

Info:Hej! Jag heter Robin och bor i Linköping sen 2021 när jag började plugga grundlärarprogrammet F-3. Jag saknade hästar och ridning så mycket efter att ha varit ifrån hästlivet under mitt första år i Linköping att jag sökte upp LARK och ville sedan engagera mig mer i föreningen och sitter nu mitt andra år i styrelsen! Har du några frågor angående ridlektionerna är det bara att höra av dig:)

Mail: ridlektion@lark.nu

Desirée Svensson

Tävling

Pluggar: Civilingenjör teknisk fysik och elektronik

Info:

Mail: tavling@lark.nu

Ida Nygren

Aktivitet

Pluggar: Lärare F-3

Info:

Mail: aktivitet@lark.nu

Felicia Fredriksson

PR

Pluggar: Civilingenjör Mjukvaruteknik

Info:

Mail: pr@lark.nu

Sara Längerberg

Spons

Pluggar: Lärare F-3

Info: Hej! Jag heter Sara, är 23 år och kommer ifrån Linköping. Jag började studera till Grundskollärare i årskurserna F-3 2021. Jag har ridit sedan jag var 10 år och sen dess har hästar varit en stor del av mitt liv. Jag hade hört talas om LARK tidigare under min tonårstid men hittade till föreningen som student genom kursare med det gemensamma intresse för hästar. Började 2022 rida i tisdagsgruppen på Smedstad Ridsportcenter (vilket jag fortsatt gör) och ta del av föreningens aktiviteter där jag då fick upp intresset för att utveckla föreningen och vilja vara en del av all planering inför aktiviteterna. Detta är mitt första år i styrelsen och är otroligt taggad att få utveckla föreningen. Hoppas vi ses i stallet och på våra aktiviteter.

Mail: spons@lark.nu

Karin Adolfsson

Webb

Pluggar: Civilingenjör Medicinsk Teknik

Info: Hej! Jag heter Karin, jag är 25 år och kommer från Linköping. Jag började plugga civilingejörsprogrammet medicinsk teknik på liu hösten 2022. Jag hade lite koll på LARK redan innan jag började plugga då jag känner lite folk som suttit med i styrelsen tidigare år, så jag visste redan innan jag började plugga att LARK var något för mig! Jag har ridit sen jag var 6 år gammal. Haft egen häst sen jag var 14 år och också tävlat endel, främst dressyr. Under ett av mina sabbatsår efter gymnasiet han jag även med att jobba i ett tävlingstall. Detta är mitt andra år i styrelsen, förra året satt jag som tävling.

Mail: webb@lark.nu