Här kan du lära känna oss lite bättre!

LARKs styrelse arbetar för att föreningens medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap. Kontakta oss om du har ideér eller åsikter!

Ordförande

Namn: Karin Björnson
Studerar: Design och produktutveckling
Gick med i LARK för att: Jag tycker LARK är bra och trevlig förening och kände att jag också ville vara med att bidra och ta del av de goda.
Relation till hästar:Jag skulle nog inte kunna se ett liv utan hästar. Började rida vid sex års ålder och sen dess har de varit full rulle. Nu har jag en egen häst som är med mig ner till Linköping.

Mest minnesvärda avramling: Det var nog en dag när jag var tio år gammal och skulle rida ut barbacka på en shettis som jag red på den tiden. Vi körde som vanligt inte nudda gran väl inne i skogen. För att undvika några granar la jag mig på hästen med fötterna på hästens rumpa. Var på hästen bockade LITE och jag låg på marken hästen bara kolla på mig och såg ut som han tänkte ”vad gör du där?”.

Kontakt: ordf@lark.nu

Maila Karin


  Sekreterare & Vice ordförande

  Namn: Cornelia Holmlund
  Studerar: Civilingenjör inom design och produktutveckling
  Gick med i LARK för att: Jag hade alldeles för lite häst i vardagen och ville testa på föreningslivet bland andra med samma intresse.
  Relation till hästar: Har ridit sen jag var liten, blandat med ridskola och medryttar-/delfoderhästar. Kring 2012 fastnade jag lite extra för islandshästar och har sen dess hållit mig mest inom det området.

  Mest minnesvärda avramling: Jag hade ett gotlandsruss på delfoder när jag var liten som var ”rädd” för rådjur. En dag skulle jag rida i en enorm sommarhage, och när jag hade skrittat ett par minuter och rundade en skogsdunge stod ca 10 rådjur och stirrade på oss. Ponnyn snurrade runt snabbt som attan och jag flög som en vante. Förbannad gick jag mot hagingången dit han sprang, där han stod lugnt och åt gräs. Jag tror mest han inte hade nån lust att ridas då

  Kontakt: sekreterare@lark.nu

  Maila Cornelia


   Kassör

   Namn: Matilda Junebrink
   Studerar: Civilingenjör – Design och Produktutveckling
   Gick med i LARK för att: Felicia tvingade mig… Nejdå skoja bara jag ville engagera mig i en förening nu när studentlivet lider mot sitt slut och då blev det en perfekt match med LARK eftersom jag får bonusen av att träffa nya likasinnade människor. 
   Relation till hästar:
   Ridit så länge jag kan minnas på olika ridskolor och haft medryttarhäst.

   Mest minnesvärda avramling: Jag var på uteritt med en kompis och vi skulle galoppera på en äng. Min häst var ung och lite för taggad så ett stort bocksprång senare så hade jag rumpan i leran. Tuben som hon hette tyckte då det var dags att gå hem…utan oss. Så både jag och min kompis fick i mörkret (mitt i vintern) tålmodigt följa efter henne i vad som kändes som en evighet hela vägen hem. Väl tillbaka stod hon tålmådigt och väntade på att få bli insläppt i stallet.

   Kontakt: kassor@lark.nu

   Maila Matilda


    Kommunikatör

    Namn: Felicia Barkrot
    Studerar: Master i IT & Management
    Gick med i LARK för att: Det är en väldigt rolig förening där man får träffa massa nya kompisar samtidigt som jag får göra det bästa jag vet! Har ridit på LARKs ridlektioner några år nu och detta är mitt andra år i styrelsen.
    Relation till hästar: 
    Hade en bästa kompis vars mamma var ridlärare när jag var liten så var oundvikligt att jag skulle börja rida. Har ridit på ridskola hela mitt liv och tävlat ridskolehästar i dressyr, hoppning och fälttävlan där terrängen är min stora kärlek! När jag flyttade till Linköping för plugg köpte min mamma egen häst som jag rider på när jag är hemma och efter några år utan hästar så började jag rida i LARK gruppen på fredagar och sen har det bara rullat på. Nu rider jag två dagar i veckan på Smedstad och sköter även häst där.

    Mest minnesvärda avramling: Jag hade ett litet russ på ridskolan som favoritponny och hon var ganska busig och gillade att slänga av barnen. Jag bestämde mig såklart för att rida barbacka en lektion och jag tror jag åkte av typ 10 gånger innan jag gav upp och hämtade sadel. Hon visste precis hur hon skulle göra för att få av en!

    Kontakt: webb@lark.nu

    Maila Felicia


     Aktivitet

     Namn: Elin Linder
     Studerar: Andra året på Systemvetenskap
     Gick med i LARK för att: Jag vill få in mer hästar i vardagen och lära känna andra med liknande intressen.
     Relation till hästar:
     Jag har ridit sen jag var liten men för tillfället rider jag i LARKs fredagsgrupp.

     Mest minnesvärda avramling: Framridningen på Student SM 2020

     Kontakt: aktivitet@lark.nu

     Maila Elin


      Ridlektion

      Namn: Hillevi Aspegren
      Studerar:Civilingenjör inom Design och Produktutveckling (DPU)
      Gick med i LARK för att: Kul förening med hästfokus, och träffa nytt, roligt folk!
      Relation till hästar:
      Hästbiten sen en solig vårdag 2002!

      Mest minnesvärda avramling: Avbockad av en galen Haflinger i Österrike, höll ett stadigt grepp om halsen under ca. 100 m innan jag fick smaka gräs!

      Kontakt: ridlektion@lark.nu

      Maila Hillevi


       Tävling

       Namn: Moa Hörberg
       Studerar:Civilingenjör – Kemisk Biologi
       Gick med i LARK för att: Mycket för att jag saknade hästarna och någon att prata häst med!
       Relation till hästar:
       Ridit i cirka 10 år men har haft lite uppehåll nu sedan att jag började på universitetet.

       Mest minnesvärda avramling: Oj! Svår fråga. Kanske när jag ramlade av en väldigt taggad häst, med smeknamnet ”Gummibollen”, på uteritt. Jag fick byta häst med instruktören och hoppade då istället upp på en envis ponny som var väldigt bra på att äta gräs och galoppera samtidigt.

       Kontakt: tavling@lark.nu

       Maila Moa